Bluelightbriller

Gamerbriller – briller med blålysfilter

Gamer briller (gaming briller) også kaldet bluelightbriller er et emne, der deler vandene. Nogle ser gamerbriller som en positiv ting, mens andre mener, at det er en værdiløs gadget. Hvis du selv har oplevet hovedpine eller trætte øjne efter at have siddet foran computeren i lang tid, så skal du muligvis overveje at anskaffe et par briller med blålysfilter. For undersøgelser viser, at bluelightbriller med blålysfilter kan beskytte dine øjne mod det digitale blå lys, som computer – ipad og mobilskærme udstråler. Derudover kan et par bluelightbriller lindre hovedpine, mindske risikoen for skader på synet og mindske dine øjnes træthed.

Gamerbriller/bluelightbriller er designet til, at du kan have lange gaming sessions uden at du får ondt i øjnene, hovedpine  eller at dine øjne bliver beskadiget. De hjælper primært med at lindre øjenbelastning, hvilket resulterer i, at man ikke bliver træt efter kort tid. Chancen for at dine øjne bliver skadet mindskes gevaldigt. Synsproblemer kan godt forekomme, hvis dine øjne bliver eksponeret for meget blåt lys fra computeren/skærmen.

Sammenfattet er gamerbriller et nærmest nødvendigt stykke tilbehør til dit gamingudstyr, hvis du gerne vil beskytte dine øjne, undgå hovedpine, trætte øjne og mindske chancen for at problemer med dit syn opstår.

Hvem kan have gavn af at bruge gamerbriller?

Faktisk kan alle der sidder foran computeren til dagligt, med fordel anvende bluelightbriller. Brillerne har så mange fordele, at det ikke kun er gamere som anvender dem. Mennesker, som sidder foran en skærm mange timer på jobbet, kan have gavn af dem. Du kan med fordel anvende bluelightbriller, hvis du er grafisk designer eller har et andet job, hvor du sidder med detaljerede ting på skærmen i lang tid ad gangen.

Blåt lys fra skærmen

Blåt lys kan ødelægge dine øjne fra omkring 19- 22 % hurtigere end din alder. Disse procenter er baseret på en lang række studier, som man har foretaget henover flere år. Siden lanceringen af smartphone har mange forsket inden for blåt lys eksponeringen. Det er noget du bør tage alvorligt, hvis du vil passe på sine øjne.

Så overeksponering af blåt lys er dårligt for dine øjne. Ved at blokere eksponeringen kan du lindre øjenbelastningen, forhindre hovedpiner og synproblemer i at opstå og du vil nemmere kunne sove/falde i søvn. Så uanset om du gamer eller sidder på kontoret i flere timer, så vil bluelightbriller komme dig til gode.