Forsikringssager og scalepoint og ødelagte briller

Hvad er scalepoint? Man kan kalde Scalepoint for et bindeled mellem dig, dit forsikringsselskab og i dette tilfælde din optiker.

Så når dine briller er gået i stykker, og du har henvendt dig til dit forsikringsselskab, så er det Scalepoint, der gør at processen bliver nemmere og mere digital, så både skadesanmeldelse og betaling for nye briller kører problemfrit. Derfor vil du opleve at få evt. mails fra ”scalepoint” i et forløb med ødelagte briller. Det er også Scalepoint der oplyser dig, hvor du kan gå hen og købe nye briller.

Vi oplever af og til, at der oplyses andre optikere og at det umiddelbart kan være svært at finde Optiker Frandsen – men det er det faktisk ikke. Vi er på listen, og du er helt i trygge hænder hos os, når du skal have briller, der erstatter dem, der er gået i stykker. Du skal blot oplyse til dit forsikringsselskab, at du ønsker at købe dine briller hos os.

Optiker Frandsen er godkendt leverandør af Scalepoint

Optiker Frandsen er Scalepoint leverandør på briller ifb. Forsikringssager f.ek.s ved ødelagte briller.

 

knuste briller

Hvis du har en skade på dine briller eller solbriller som skal behandles som en forsikrings sag, anmelder du det blot hos dit eget forsikringsselskab, og her oplyser du at ønsker Optiker Frandsen som leverandør (stedet hvor du køber et par nye briller)

Forsikringsselskabet afgør om du er dækket eller ej – hvorefter forsikringsselskabet kontakter os/Optiker Frandsen: Vi oplyser til dit forsikringsselskab, hvad dine ødelagte eller bortkomne briller har kostet og derefter regner dit forsikringsselskab ud hvor mange penge, du kan købe nye briller for. Du modtager både mails fra dit forsikringsselskab og Scalepoint og så er du klar til at komme ind til os og vælge nye briller. Vi guider dig til enten at finde det, der kommer tæt på dine gamle briller eller måske til noget helt nyt.