Flere briller til samme pris hver måned

Briller ad Libitum – til fast pris hver måned

Kunne du tænke dig at have både de sjove og de farverige briller eller briller i en facon der kendetegner modebilledet lige nu?

Til dig har vi lavet vores ”briller ad libitum” koncept, så du både kan have den kæmpestore runde brille, der siger ”WAAUW”, men samtidig også den pæne afdæmpede brille, du kan have på til arbejdet. Måske vil du også gerne have et par solbriller med styrke….eller måske to. Og så måske lige den flotte i guld…. Hvis nu du skal til fest…. Og så lige en til løb eller til cyklen.

Vores “briller ad libitum” koncept fungerer sådan at du kan vælge alle de briller du ønsker, og hele familien kan være med i den samme ordning.

Vi tilbyder 3 varianter til 3 forskellige månedspriser, kr. 199,-, kr. 299,- eller kr. 499,- pr. mdr med et maksimum beløb på hhv. 10.000,- , 15.000,- og 30.000,-

En oplagt mulighed for hele familien på 1 abonnement.

Varianten til 499,- pr. måned er en oplagt mulighed for dig med en familie, hvor måske både mor og far og et eller flere børn bruger briller. Her slippe I for den løbende udgift på f.eks. en stang, når junior igen har spillet fodbold og ramt sine briller, eller når der løbende skal en ny styrke til. Alle bekymringer om det slipper I for med dette abonnement, hvor det hele bare kører.

 

Der er ingen udbetaling og den månedlige udgift er altid fast. Det er kun løbetiden der ændrer sig når man supplerer med nye briller.

Der er ingen skjulte udgifter, renter eller gebyrer forbundet med ordningen (ÅOP 0,0%)

 

Vi tilbyder ordningen i samarbejde med Resurs Bank. Kreditgodkendelse fra Resurs Bank er en betingelse for indgåelse af aftalen. Alt det praktiske omkring godkendelse hjælper vi dig med.