Børnebriller i Vejle

Juniorbriller

Dit barn skal have briller – hvor starter du?

Er dit barn under 10 år skal du kontakte øjenlægen for en tid til synsprøve. Er dit barn over 10 år, kan du bestille en synsprøve her i butikken.

Vi har et stort udvalg i børne- og juniorbrillestel i en god kvalitet, der kan holde til krudtugler og livlige børn og unge. Jo mere fleksibelt et stel er, jo mere modstandsdygtigt er det overfor uheld som bolde, der rammer uheldigt….. Børn skal ikke tænke over at de har briller på – de skal bare være børn.

børnebriller    Børnebriller

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tilbyder:

  • stort udvalg i smarte brillestel, i en ordentlig kvalitet
  • gratis tilretning af brillerne – HVER gang du har behov (og det får du…..)
  • trygge rammer og velkendte voksne hver gang brillerne skal kigges efter – og måske et lille stykke slik eller chokolade til den søde tand

Er ekstra briller ikke at skyde gråspurve med kanoner? Vores erfaring er, at når først dit barn har vænnet sig til – og faktisk ikke kan undvære – brillerne, så er det en svær ventetid, hvis brillerne skal repareres. Eller endnu værre, når du lige er ankommet til din velfortjente ferie 14 dage sydpå, og brillerne går i stykker den første dag!! Så bliver det en træls ferie. Derfor er det altid godt at have et par ekstra briller med i tasken på ferie, på lejrskole, sportscamp o.s.v. Så kan I i ro og mag få ordnet den primære brille uden stress og jag.

 

Til dig med børn, der har brug for briller har vi to smarte betalingskoncepter:

Mulighed 1: du betaler 199,- fast hver måned og for den pris kan du købe briller for op til 10.000,-

Mulighed 2: du betaler 499,- pr. måned og for den pris kan du købe briller for op til 30.000,-.

Det er selvfølgelig mange penge til en børnebrille, men model 2 her er oplagt som familieabonnement. Hele familien kan bruge tilbuddet og der kan vælges briller på kryds og tværs af familien.

Fordelen ved begge modeller er, at det er slut med at ærgre sig, hvis junior knuser et glas eller knækker en stang, for der kommer ingen uforudset her og nu regning. I kommer blot ind og får udbedret skaderne og evt. valgt nye briller eller glas – og den månedlige betaling fortsætter uændret. Nemt og bekvemt.

 

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at ringe til os, komme forbi eller bestille tid til en synsprøve.