”Designerbrands” er komplette briller til fast billig pris

Nogle gange kan det være rart at kende prisen på forhånd på sin nye briller. Til dig, der synes om den idé har vi valgt en rigtig prisfornuftig løsning, hvor du både får briller fra brands, der

trender – sat sammen med glas i en fornuftig kvalitet. Hos os er kvalitet vigtigt, også selvom prisen skal være skarp. Derfor udvælger vi de helt rigtige brillestel fra leverandører, der fører brands af høj standard. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og med briller fra f.eks. Ray-Ban er du sikret et super funky og holdbart brillestel. dertil har vi valgt et brilleglas i vores serie af 5 forskellige glastyper. Selvom glasset ligger i den ene ende af vores kvalitets skala – pris og kvalitet hænger nemlig uløseligt sammen – står vi på mål for kvaliteten.

Vores skala med den 5 typer glas starter nemlig kun med glas vi vi l være bekendt. Der findes mange kvaliteter af brilleglas, og du vil finde forskellige skalaer hos forskellige optikere. Hos os er kvalitet, tryghed og servide nøgleord og derfor starter vores glasskala præcis der, hvor vi synes kvalitetsniveauet er rigtigt.

Vi glæder os til at vejlede dig med de helt rigtige Designer Brands. Butikken bliver hele tiden fyldt med nye stel fra vores leverandører og vi opdaterer løbende både stil og stel.

Du kan frit vælge mellem udvalgte briller fra bl.a.

 

mærketags med Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Carrera, Hugo Boss

Komplet brille med enkeltstyrkeglas kr 2.500,- (glastype Netline +/-4.00 PKZH HS)

Komplet brille med flerstyrkeglas kr 4.500,- (glastype Netline +/-4.00 SIP HS)

 

Hvis du vælger et par designerbriller og du vælger at købe dem på abonnement, så vil priserne de sådan ud:

Komplet designerbrand brille med enkeltstyrkeglas 105,- pr. måned (i 2 år)

Komplet designerbrand brille med flerstyrkeglas 187,- pr måned (i 2 år)