Kvalitet og service – med et glimt i øjet!

Det er ikke bare noget vi siger. For os er det fuldstændig grundlæggende at vores kerneydelser er kvalitet og service. Der findes flere andre steder, du kan købe briller i Vejle, så hvorfor vælge  Optiker Frandsen?

Fordi vi mener det, når vi siger at vi giver dig fuld service på din brille i hele brillens levetid.  Briller skal sidde godt og se pæne ud. Komforten er vigtig, da du bruger dine briller hele tiden og de skal sikre dig det bedste syn, du kan få. Det kræver løbende justering og service.

Service kan f.ek.s bestå af:

  • Retning af brille
  • Udskiftning af næsepuder, når de trænger
  • Ultralydsrensning af briller (det fjerne al det snavs, vi ikke selv kan nå i de små kroge)
  • Nye skruer, hvis du har nogen løse (som man siger)

 

Så kvalitet handler både om produktet og om vores service. Vi ved, at vores kunder ofte er afhængige af deres briller og nødigt undværer dem, derfor gør vi alt hvad vi kan for at gøre tingene hurtigt, effektivt og ordentligt. Vi sliber selv vores glas i butikken, når de kommer fra glasleverandøren, så vi har en hånd med i processen det meste af vejen. På den måde er din brille i levende hænder, og vi får en bedre fornemmelse af, hvilket produkt vi sender ud af døren og vi er sikre på at det er blevet gjort ordentligt.

Derudover hjælper vi selvfølgelig også, hvis der mod forventning skulle opstå en reklamation på brillen inden for de første 2 år.

Har du udover garantien brug for nye reservedele eller lignende, finder vi altid en løsning til fornuftige priser.