Designerbrands er vores perfekte ”pakkeløsning” til den prisbevidste

”Designerbrands” er komplette briller til fast pris.

Nogle gange kan det være rart at kende prisen på forhånd på sin nye briller. Til dig, der synes om den idé har vi valgt en rigtig prisfornuftig løsning, hvor du både får briller fra brands, der Trender – sat sammen med glas i en fornuftig kvalitet.

Du kan frit vælge mellem udvalgte briller fra bl.a.

 

Komplet brille med enkeltstyrkeglas kr 2.500,-
(glastype Netime +/-4.00 PUZH HS)

Komplet brille med flerstyrkeglas kr 4.500,-
(glastype Netime +/-4.00 SIP HS)

Hvis du vælger et par designerbriller og du vælger at købe dem på abonnement, så vil priserne de sådan ud:

Komplet designerbrand brille med enkeltstyrkeglas 105,- pr. måned (i 2 år)

Komplet designerbrand brille med flerstyrkeglas 187,- pr måned (i 2 år)

 

Hvilke slags briller dækker mit behov bedst?

Når vi har lavet en synsprøve på dig og har afdækket dine behov qua din dagligdag, dit arbejdsliv, eller andet, som har betydning for din brug af briller, kan vi vejlede dig til hvilke briller der vil være optimalt for dig at bruge. Nogle gange er det jo optimalt at have flere par briller til forskellige situationer (eksempelvis dine almindelige briller kombineret med skærmbriller) – og andre gange finder vi det bedste kompromis mellem flere typer briller og samler det i én brille. Det er meget forskelligt fra menneske til menneske – også ift temperament – hvad der er rigtigt for den enkelte. Vi rammer næsten altid rigtigt. Og når vi siger næsten, så er det fordi, der jo KAN opstå en situation hvor du bare ikke kan vænne dig og dine øjne til de nye briller du har købt.

Nye briller med nye styrker ER en stor omvæltning i dit liv. For de fleste er det en kæmpe åbenbaring at få de nye briller på og bare kunne se verden helt klart. For enkelte kan det være sværere og kræve en del tilvænning. Det skal pointeres at man skal væbne sig med tålmodighed, når man giver sig i kast med f.eks. glidende overgang i glassene. Hjernen er stædig og vil synes at det er mærkeligt, det der foregår, og måske stritte lidt imod. Fortvivl ikke, de fleste vænner sig med tålmodighed langsomt til den nye tilstand og ender med at blive rigtig glad for de nye glas.

Hører du til den lille kategori af mennesker, der bare aldrig vænner sig til det med glidende overgang, så tager vi brillerne retur og hjælper dig med en anden løsning, der passer bedre til dit behov. Heldigvis findes der flere typer briller, de kan dække dit behov. Læs herunder om