Om os

personalet hos Optiker Frandsen gruppefoto

 

Briller i Vejle.

“Vi” er en optikerforretning, der ligger på Nørretorv i Vejle – din optiker i Vejle. Vi sælger briller, kontaktlinser, foretager synsprøver og kontaktlinsekontroller – og yder service på dine briller og linser.
I butikken finder du Finn, Casper, Line og Anne.
Finn er optiker og indehaver.

Casper og Line er begge optikere, derudover er Line også certificeret visuel træner, og Anne er vores “all-rounder” (hvilket vil sige at hun ikke er optiker, men ved noget om f.eks. mode og design)

Vores mål er at hjælpe dig til den bedst mulige løsning indenfor briller eller linser og dermed sikre dig et godt syn gennem flotte briller. Vi tilstræber at sende dig ud af butikken igen med de helt perfekte briller – både design – og kvalitetsmæssigt. De skal klæde dig og samtidig skal kvaliteten være i orden. Det samme gælder vores brilleglas. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Når man snakker brilleglas, opereres der på en kæmpe skala af forskellige kvaliteter. Udfra den skala har vi valgt at tilbyde flere typer af glas, der alle er af en kvalitet, vi kan stå inde for.

Vi har desuden et stort udvalg af kontaktlinser, bløde og hårde, til dagsbrug og til månedsbrug. Alle, der har kontaktlinseabonnement, tilbydes 2 kontroller om året.

Udover briller og linser, så tilbyder vi selvfølgelig også solbriller, solbriller med styrke og sportsbriller til f.eks. løb, cykling, motorcykel, ski mm.

Det skal være trygt at være kunde hos os

Kort sagt er vi behjælpelige med næsten alt inden for hjælpemidler til dit syn. Vi får dig til at se godt ud, og vi gør det med et glimt i øjet. Vi har en uformel -men velopdragen- omgangstone, og vi synes selv vores humor er i verdensklasse…. Vores vigtigste opgave er, at det er en tryg oplevelse for dig at være kunde hos os, men det skader da heller ikke at gå herfra med et smil på læben. Det gør vi selv hver aften.

 

sort/hvis foto af personalet hos Optiker Frandsen

Vi er stolt sponsor for

 

Vejle Boldklub

Vinding Sportsforening

Vejle Håndboldklub – Vejle HK

Parasport Danmark

“It takes a village to raise a child” sagde et klogt menneske engang. Det giver god mening for os, og når man selv  (som sports tosse) er vokset op i et mindre samfund, så lærer man gennem sin barndom, ungdom og senere voksenliv, hvor vigtigt det er at værne om fælles værdier og fællesskab. Hvor vigtigt det er, at nogle hjælper til, der hvor der er brug for det og hvor man kan. Det kan både være som frivillig eller som økonomisk bidrager – eller endnu bedre, begge dele.

Derfor er det også naturligt for os at støtte op om byens fællesskab – selvfølgelig omkring hele Vejles fodboldklub VB, men også i de mindre klubber, hvor vi forhåbentlig kan være en del af at vise både dine og mine børn, at et fællesskab er noget vi giver til hinanden. Hvis vi engagerer os i hinanden giver det hele mening, og måske bliver det også lidt sjovere. Og ikke mindst vil børnene og de unge få en følelse af, at vi voksne reelt tror på dem og deres drømme. Det er værd at støtte op om, synes vi.

 

I butikken møder du os:

 

profilfotos af personalet hos Optiker Frandsen. Finn, Line, Anne og Casper