Om os

 

Briller i Vejle.

“Vi” er en optikerforretning, der ligger på Nørretorv i Vejle. Vi sælger briller, kontaktlinser, foretager synsprøver og kontaktlinsekontroller – og yder service på dine briller og linser.
I butikken finder du Finn, Casper, Line og Anne.
Finn er optiker og indehaver.

Casper og Line er begge optikere, derudover er Line også certificeret visuel træner, og Anne er vores “all-rounder” (hvilket vil sige at hun ikke er optiker, men ved noget om f.eks. mode og design)

På et tidspunkt fik vi nyt navn – men stadig med Finn ved roret.

Den 1. Januar 2019 skiftede vi navn til Optiker Frandsen og overtog samtidig det eksisterende kundekartotek. D.v.s hvis du tidligere har købt briller, linser eller andet her i butikken, så servicerer vi dig som du er vant til. Alle indgåede service- og garantiaftaler samt kontaktlinse abonnementer fortsætter uforandret ift. tidligere.

Vores mål er at hjælpe dig til den bedst mulige løsning indenfor briller eller linser og dermed sikre dig et godt syn gennem flotte briller. Vi tilstræber at sende dig ud af butikken igen med de helt perfekte briller – både design – og kvalitetsmæssigt. De skal klæde dig og samtidig skal kvaliteten være i orden. Det samme gælder vores brilleglas. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Når man snakker brilleglas, opereres der på en kæmpe skala af forskellige kvaliteter. Udfra den skala har vi valgt at tilbyde flere typer af glas, der alle er af en kvalitet, vi kan stå inde for.

Vi har desuden et stort udvalg af kontaktlinser, bløde og hårde, til dagsbrug og til månedsbrug. Alle, der har linseabonnement, tilbydes 2 kontroller om året.

Udover briller og linser, så tilbyder vi selvfølgelig også solbriller, solbriller med styrke og sportsbriller til f.eks. løb, cykling, motorcykel, ski mm.

Det skal være trygt at være kunde hos os

Kort sagt er vi behjælpelige med næsten alt inden for hjælpemidler til dit syn. Vi får dig til at se godt ud, og vi gør det med et glimt i øjet. Vi har en uformel -men velopdragen- omgangstone, og vi synes selv vores humor er i verdensklasse…. Vores vigtigste opgave er, at det er en tryg oplevelse for dig at være kunde hos os, men det skader da heller ikke at gå herfra med et smil på læben. Det gør vi selv hver aften.

 

I butikken møder du os: