Prøv kontaktlinser gratis!

Det er gratis at prøve kontaktlinser, herunder at få målt dine øjne, modtage undervisning i at sætte kontaktlinser i og tage dem ud igen. Du får prøvelinser med hjem, kommer ind til tjek igen, og så vurderer vi sammen hvad dit behov er.

Find den rette kontaktlinsetype

Der findes forskellige type kontaktlinser. vi skal derfor finde de linser, som bedst opfylder dine behov – og evt. temperament. Vi er alle forskellige og derfor kan der også være forskel på, hvordan vores syn fungerer. Her er nogle af de kontaktlinsetyper, du kan vælge i mellem.

  • 1-dagskontaktlinser: Med 1-dagslinser skal du udskifte dine kontaktlinser hver dag. Dette kan være en fordel, da du slipper for at bøvle med rengøring af dine kontaktlinser, fordi du ikke skal genbruge den samme flere gange.
  • døgnlinser: døgnkontaktlinser er en månedslinse, som du kan bruge i 30 døgn uden at tage dem ud. Nemmere bliver det ikke.
  • månedslinser: Her kan du bruge det samme sæt linser i 30 dage ad gangen, hvilket betyder, at det er en billigere løsning. Du må dog ikke overnatte med dem i øjnene, som du må ved døgnlinser.