Sportsbriller – til dig og din sport

Lige så mange sportsgrene, du kan komme i tanke, lige så mange behov kan der være, når det gælder briller. Et brilleglas med større kontrast vil gøre dine golfbriller markant bedre til at se bolde med, når de flyver i luften eller forsvinder i det høje græs, hvor boldene normalt er svære at få øje på.

Om du er cykelrytter, golfspiller, sejler, kajakroer, lystfisker, tennisspiller eller skiløber, så kan vi vejlede dig til de helt rigtige briller og glas til præcis den sport, der passer til dig.

I dag kan de fleste sportsbriller laves med din brillestyrke, så du behøver ikke længere at gå på kompromis med din synsskarphed, når du dyrker din sport. Du kan nu få styrke i dine skibriller, det er muligt at få glidende overgang i dine sportsbriller, selv i dykkerbriller, hvilket gør, at du altid kan se uret på din arm helt tydeligt, men nu kan du også se de tropiske fisk, der er længere væk og de flotte farver under vandet, hvis du er ude at dykke eller snorkle.

Moderne sportsbriller har desuden en bred vifte af forskellige filtre, der giver optimal skarphed. Her er vi klar til at rådgive dig om det, der er helt rigtigt for dig.

Vi laver bl.a. sportsbriller fra Adidas, Oakley og Maui Jim.