Her kan du danne dig et overblik over prisen på de forskellige trænings-muligheder

 

Første screening kr. 0,-

Fuld samsyns undersøgelse kr.  1250,-

Opstarts kontrol/udlevering af program og materialer samt adgang til TrainYourEyes kr. 2350,-

Opfølgende kontrol besøg kr. 700,- pr. gang.

Afslutningskontrol kr. 900,-

Hvis du har spørgsmål, står vi til rådighed på tlf. 75 82 11 66 , på mail vejle@optikerfrandsen.dk. Og husk at du altid er velkommen i butikken.

 

 

Sådan kan et forløb med visueltræning/synstræning i Vejle foregå:

Grundig undersøgelse af syn og samsyn

Forløbet starter med at vi finder ud af om der er problemer med syn og samsyn – og om det er årsagen til dine samsynsproblemer. Det er ikke nok at få konstateret, om man kan se bogstaverne på synstavlen. For blandt andet læsefærdighederne er det mindst lige så vigtigt at få undersøgt, om øjnenes indbyrdes arbejder godt nok sammen, men også hvordan resten af kroppen fungerer i relation til dette. Børn under 10 år henviser vi først til øjenlæge.

Planlægning af individuelt træningsprogram og træning

Efter synsundersøgelsen kan vores synstræner og optiker Line vurdere, om det er relevant med et træningsforløb. Hvis det er aktuelt vil Line kunne fortælle ca. hvor lang tid det vil tage samt hvad det koster. Derefter beregnes et individuelt træningsprogram med både fysiske og online-øvelser udformet som spil. Der lægges op til træning ca. 20 minutter om dagen. Det kan være hårdt, så det er vigtigt at være motiveret og have en forståelse for at forløbet betaler sig i sidste ende.

Kontrol

Hver 2-3 uge kommer man til kontrol hos Line, hvor træningen evalueres og tilpasses løbende. I forløbet trænes flere synsfunktioner parallelt og sværhedsgraden øges med nye øvelser. Når man træner de anbefalede 20 minutter om dagen, kommer resultaterne ofte hurtigt. Jo mere intensivt og disciplineret man træner, desto hurtigere er man færdig med træningsprogrammet. Typisk vil et træningsprogram bestå af 6-12 kontroller alt efter omfanget.

Slut kontrol

Efter ca. 4-8 måneders træning er den sidste øvelse på træningsprogrammet færdiggjort. Den undersøgelse af syn og samsyn, som line foretog i startenaf forløbet gentages for at registrere både de subjektive og objektive forbedringer. Når samsynet først er trænet op, går det typisk ikke tilbage igen, medmindre man er uheldig og får f.eks. en hjernerystelse eller lignende. Træningen er således selvforstærkende og det hårde arbejde betaler sig.