Hvad koster brilleglas ?

Nogle gange er det ikke hjertet men økonomien, der bestemmer hvilket glas du køber. Vi har valgt vores billigste glas til en pris, din bankrådgiver vil elske – og samtidig en kvalitet vi kan stå inde for.

I den anden ende af spektret finder du vores luksus glas, der er produceret med al den teknologi, vi overhovedet kan lægge i det. Dit syn bliver ikke bedre end med disse glas – det her er til når hjertet bestemmer.

Glaskvalitet er forskelligt

Du vil opleve at skalaen for brilleglaspriser- og kvaliteter svinger fra optiker til optiker. Dermed kan du også opleve at “det bedste glas” fra en anden optiker,  er et andet glas på vores skala. Der findes mange slags brilleglas og også mange kvaliteter. Vi har valgt vores egen skala med 5 typer glas. Vi starter med vores økonomi glas i en kvalitet vi kan stå inde for. Vi vil stå på mål for de briller og glas vi laver, så vi VED, at du bliver tilfreds. Man kan vel sige at vi skal kunne “se os selv i øjnene” når vi laver en god brille til dig.

Som du kan se på skemaet herunder betyder forskellen i kvaliteterne bl.a. at læsefeltet varierer alt efter hvor god kvaliteten er. Nogle af os kan sagtens buge et glas med et smalt læseflet. Mens andre af os slet ikke kan forlige sig med de små sløringer i siden af glasset. Når vi måler dine øjne, guider vi dig. Sammen med dig finder vi frem til den kvalitet du har brug for.

I den ene ende har vi et godt økonomiglas i en standard kvalitet, som lever op til vores kriterier.  I den anden ende har vi vores individuel-livsstil glas. Det er det ypperste der findes på markedet. Forestil dig dette glas som en skræddersyet jakke. her er alle data og mål lavet efter præcist dit øje, så her er ikke noget “one size fits all”. Det er “the one size, that fits you”. Et sublimt glas, til dig der ikke går på kompromis.

 

Herunder kan du se priserne på vores brilleglas. Priserne er for 1 sæt (2 brilleglas)