Optiker Frandsens “briller ad libitum”

Her i butikken er vi så privilegerede, at vi selv ofte har mere end et par briller, hvilket betyder at vi kan gå med nogle sjove, farverige briller eller briller i en facon, der kendetegner mode-billedet lige nu. Vores kunder bliver også inspireret af det, men ender ofte med at vælge en mere afdæmpet stilfuld brille til sig selv, for når man nu skal bruge nogle penge på nye briller, så skal de jo også kunne være smarte i flere år frem. Det er en forståelig og rationel beslutning.

Derfor har vi lavet vores ”briller ad libitum” koncept præcis til dig, der gerne vil have den kæmpestore runde brille, der siger ”WAAUW”, men samtidig også den pæne afdæmpede brille, du kan have på til arbejdet. Måske vil du også gerne have et par solbriller med styrke….eller måske to. Og så måske lige den flotte i guld…. Hvis nu du skal til fest…. Og så lige en til løb eller til cyklen.

For vores “briller ad libitum” koncept fungerer sådan at du kan vælge 3, 4, 5 eller endnu flere briller til et fast beløb om måneden.
Faktisk mere nøjagtigt sådan her:

– For hver brille du vælger, betaler du 33 % af hele brillens pris (stel med glas)
– Den månedlige udgift er 198,- for briller med enkeltstyrke og 298,- for briller med glidende overgang/flerstyrke ( i 36 mdr) – uanset hvor mange par briller du vælger.
– Vælger du en ny brille efter noget tid, vil den nye brille indgå i aftalen – altså 33 % i udbetaling og derefter stadig 198,- eller 298,- pr. måned.
– Hvis du skal have nye glas/nye styrker fungerer det på samme måde – 33 % i udbetaling og den samme faste udgift pr. måned.

Der er ingen skjulte udgifter, renter eller gebyrer forbundet med “briller ad libitum” (ÅOP 0,0%). Hvis du ønsker dig færre end 3 par briller, vil vi klart anbefale dig vores abonnements ordning, da det er en bedre aftale for dig – eller vi kan selvfølgelig også tilbyde den gode gammeldags ”betaling ved afhentning” ordning.