Brilleglas

Er der forskel på brilleglas?

At købe et par færdigbriller er lidt det samme som at købe et par sko i ”str. Onesize”… Jo, du kan jo være heldig at de lige præcis passer til dine fødder, men højst sandsynligt vil du opnå højere komfort, hvis du købte sko i den størrelse, du faktisk bruger.

Sådan er det også med brilleglas. Når vi laver en synsprøve, bruger vi tid på at måle hvordan præcis dit øje fungerer – lidt som at afkode et unikt fingeraftryk. Vi bruger avanceret måleudstyr, hvor vi laver en scanning af dine øjne og udfra denne scanning, overfører vi data direkte over i produktionen af dine brilleglas – som passer perfekt til dine øjne.

Vi bruger Rodentock og Zeiss glas

Vi er leverandør af brilleglas fra nogle af de største og mest innovative brilleglas producenter.

brilleglas

 

Det betyder at vi altid er på forkant med udviklingen, og vi stiller store krav til at vi selv er opdateret med nyeste udstyr og viden.
Vores foretrukne brilleglas leverandør er Rodenstock og vi kan bl.a. levere brilleglas med den optimerede DNEye teknologi, som betyder at dit synspotentiale optimeres bedst muligt.

Skalaen med de forskellige kvaliteter af brilleglas er lang, og det kan variere hvor hver enkelte optiker forretning lægger sig på skalaen. Så det der er ”det bedste” glas hos én forretning, kan f.eks. være ”medium kvalitet” hos en anden. Det kan være en jungle at navigere i for dig som forbruger. Derfor handler det hele om tryghed og tillid. Vi har valgt at tilbyde 5 kvaliteter af brilleglas – alle i en standard vi vil være bekendt.